• Muziekschool Krimpen
  • Nieuws
  • Leerling van de week: Sieb
  • Leerling van de week: Sieb

    Leerling van de week: Sieb – Muziek met je dreumes

    Sinds een half jaar doen Sieb en zijn moeder elke woensdagochtend mee met Muziek voor je dreumes. “Nathalie, de juf, heeft zoveel materiaal, ik ben vaak verbaasd over hoeveel leuke dingen ze bij zich heeft. De kinderen zijn de hele tijd bezig met van alles, zoals liedjes, instrumentjes en verschillende thema’s.”

    Bezig zijn vindt Sieb heel leuk. Vanmorgen was het thema ‘bijen’. Terwijl er muziek op stond, liep hij enthousiast achter de bijen aan die over de grond gingen.

    ”Het gaat vooral om het ontdekken,” vertelt zijn moeder. “Hij heeft inmiddels door wat hij kan met de kleine instrumentjes, maar het leuke is dat alle zintuigen worden aangesproken en het niet alleen gaat om het spelen maar ook om het voelen, zien en luisteren.”

    In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s door Hans Bijloo

    Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl

    Benieuwd naar de cursus Muziek met je dreumes? Klik hier

    < Terug naar overzicht