• Muziekschool Krimpen
  • Nieuws
  • Leerling van de week: Sem
  • Leerling van de week: Sem

    Leerling van de week: Sem – drums

    Sem is 8 jaar en heeft sinds september les bij drumdocent Joey, daarvoor had hij al les bij Peter. Liedjes meespelen vindt hij heel leuk om te doen. Thuis heeft hij een elektrisch drumstel om te oefenen. Als het raam open staat en de speaker hard staan, kunnen de buren lekker meegenieten.

     “We zijn in de les bezig met Eye Of The Tiger,” vertelt Sem. “Van Joey leer ik ook fills, techniek en paradiddles.” Zijn vader vertelt dat hij vanaf dat hij 1 jaar was begon al begon met drummen op pannen en potten. “Ik vind het heel leuk om op dingen te slaan en dat het dan cool klinkt.”

    Een voorbeeld voor hem is drummer Johan Slagtand, die tijdens de EO-jongerendag speelde. Wie weet staat hij zelf over een tijdje ook op het podium bij de muziekschool!

    In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s door Hans Bijloo

    Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl

    Benieuwd naar drumles? Klik hier

    < Terug naar overzicht