• Muziekschool Krimpen
  • Nieuws
  • Leerling van de week: Noah
  • Leerling van de week: Noah

    Leerling van de week: Noah – blokfluit

    Noah is tien jaar en heeft sinds twee jaar les bij blokfluitdocente Annika. “Dat je met je vingers en je mond meteen muziek kan maken is zo leuk” vertelt Noah. “Je hebt het zelf in de hand en het is makkelijk mee te nemen. We hebben een blokfluitboek waar we liedjes uit spelen. En met Kerst en Sinterklaas neemt Annika speciale liedjes in dat thema mee.”

    Noah komt uit een muzikale familie en hij wilde heel graag meedoen met het familieorkest. “Mijn ene oom geeft les op het conservatorium, mijn andere oom speelt gitaar en mijn neef zit op het conservatorium. Samen spelen is extra leuk.” Noah speelt als jongste deelnemer mee in het schoolorkest. Hij oefent thuis altijd met z’n vader die dan meespeelt.

    Op de vraag wat voor grappigs hij kan doen voor de foto haalt hij het onderste stuk van de fluit eraf en terwijl hij blaast maakt hij een soort jungle geluid met zijn hand. Het klinkt echt alsof we in de jungle staan!

    In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s zijn gemaakt door Hans Bijloo

     

     

    Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl

    Benieuwd naar blokfluitles? Kijk op www.muziekschoolkrimpen.nl

     

     

     

    < Terug naar overzicht