• Muziekschool Krimpen
  • Nieuws
  • Leerling van de week: Evie
  • Leerling van de week: Evie

    Leerling van de week: Evie – zang

    Evie zat al op vioolles bij Marleen, en heeft sinds een halfjaar les bij zangdocente Nana. “Ik speel bij jongerentheater Quint, waar ik wel eens zing. Ik kreeg van de regisseur de tip om wat zanglessen te nemen. Ik wist nog niet goed hoe ik m’n stem moest gebruiken.” Onlangs heeft ze auditie gedaan en een rol gekregen waarbij ze ook gaat zingen. “Dus de zanglessen hebben geholpen om me zekerder te voelen tijdens het zingen.”

     

     

    In de les bij Nana zingt ze liedjes van Rihanna en Adele. De uitdaging om hoge noten te halen vindt ze wel heel leuk. Nana helpt met kijken naar wat er bij haar stem past en welke hoogte goed past. “Ik vind het leuk dat ze heel aardig en chill is, ze ziet snel waar het wringt. Als iets niet gaat dan weet ze precies hoe we het moeten oplossen. Ze stelt me op m’n gemak en ze begeleidt op piano en ik focus me op een punt. Ze helpt ook met techniek en kijkt naar hoe je staat.”

     

    Samen zingen vindt ze ook heel leuk. Alleen zingen voor publiek is nog heel spannend, maar wie weet doet ze mee met de komende editie van de PopNight. “En dan het liefst samen met anderen!”

    In de rubriek Leerling van de Week zetten we iedere week een leerling en een instrument in het zonnetje. Foto’s zijn gemaakt door Hans Bijloo

    Heb je les bij Muziekschool Krimpen en vind je het leuk om ook een keer Leerling van de Week te zijn? Laat het ons gerust weten in een bericht of via administratie@muziekschoolkrimpen.nl

    Benieuwd naar zangles? Kijk op www.muziekschoolkrimpen.nl

    < Terug naar overzicht